Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Věčně mladí Piráti z Karibiku


ikona
Mr. Hlad
pirates of caribbean
 

Jerry Bruckheimer moc dobře ví, že v sérii Piráti z Karibiku má zlatý důl. To, že trilogie skončila, ještě zdaleka neznamená, že hrdinové už odešli do filmového důchodu. Když totiž nějaká série vydělá takové peníze, Hollywood je schopen ji oživit, i kdyby byli všichni herci dávno po smrti.

Piráti z Karibiku 4 se tak už nějakou dobu kutí. Děj by se měl odehrávat ještě před filmovou trilogií, počítá se s návratem Jacka Sparrowa a možná, že se ve filmu objeví i jeho mladší bratr Jonathan, jehož by si mohl zahrát Russel Brand. V souvislosti s režií nedávno padlo jméno Roba Marshalla, jenž je zodpovědný za oscarové Chicago, ale nic moc dalšího se nevědělo. Až do teď. Geoffrey Rush totiž naznačil, o čem že by případný prequel měl být. Sparrow a kapitán Barbossa by měli hledat fontánu věčného mládí a po krku jim údajně půjde záporák, jenž má k dispozici vybavení, které je technicky hodně daleko i před těmi nejlepšími pirátskými loděmi.

Natáčení by mělo začít v dubnu a počítá se s premiérou v létě 2011. Každopádně zápletka naznačuje, že by tentokrát děj nemusel být tak přeplácaný a překombinovaný, jako tomu bylo ve druhém a třetím díle. Prosté hledání pokladu/fontány mládí, je rozhodně zajímavější než umělé budování jakési mytologie, která stejně nikoho nezajímá.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace