Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jedi a vylidněné město


ikona
Mr. Hlad
hayden christensen
 

Hayden Christensen to má těžké. Po Hvězdných válkách z něho měla být hvězda, ale nějak mu to nevyšlo. Natočil sice pár zajímavých a pár komerčně poměrně úspěšných filmů, ale rozhodně se mu nedaří tak, jak by člověk očekával od někoho, kdo měl hlavní roli ve dvou dílech nejslavnější filmové ságy všech dob.

Christensen to ale nevzdává a čas od času o sobě dává vědět. Nedávno bylo jeho jméno skloňováno v souvislosti s adaptací kultovní cyberpunkové bible Neuromancer, ale teď si našel další projekt, který by mohl stát za to. Vanishing on Seventh Street bude příběhem pětice lidí, kteří se ocitli sami ve městě. V jeden jediný okamžik totiž všichni ostatní beze stopy zmizeli. Pětice hrdinů však přesto není ve vylidněné metropoli sama. Po zmizení všech lidí se totiž objevily jakési „stínové formy.“ Co jsou zač ale nikdo pořádně neví. Christensen by si měl zahrát hlavní roli a parťáky by mu mohli s trochou štěstí dělat John Leguizamo nebo Thandie Newton. Nejzajímavější jméno je však za kamerou. Brad Anderson je talent, který umí natočit thriller, jenž je působivý i originální a jeho Mechanik, v němž Christian Bale doslova zhubnul až na kost, patří mezi filmy, které divák z hlavy jen tak nedostane.

Doufejme tedy, že právě on bude pro Christensena tím režisérem, který ho vystřelí mezi hvězdy. Předpoklady by k tomu měl a byla by docela škoda, kdyby hlavní hvězda nových Hvězdných válek skončila stejně jako hvězda těch starých. Pokud se nepletu, tak Mark Hamill dabuje počítačové hry a ve významnějším filmu se objevil naposledy v roce 2001, kdy dostal po tlamě v Jay a Tichej Bob vrací úder.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace