Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 35/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Začněme hned tou nejdůležitější zprávou týdne. Darren Aronofski slibuje, že v jeho baletním thrilleru Black Swan budou mít Natalie Portman a Mila Kunis společnou erotickou scénu. Ten film má už teď zajištěný divácký úspěch. Blake Lively ze seriálu Gossip Girl to asi tak žhavé mít nebude, ale doplní Jermyho Rennera, Johna Hamma, Rebeccu Hall a hrajícího a režírujícího Bena Afflecka v jeho romanticko-zlodějské novince The Town. Susan Sarandon se zase přidá ke Stoneovu pokračování Wall Street Money Never Sleeps.

Justin Theroux, padouch z druhých Charlieho Andílků a scénárista Tropické bouře, si zahraje hlavního záporáka ve zhulené pohádkové komedii Your Highness, kde půjde po krku Jamesi Francovi, Dannymu McBrideovi, Zooey Deschanel a Natalii Portman. Drsňačku by si mohla znovu zahrát i Angelina Jolie, protože Timur Bekmambetov potvrdil, že hodlá oživit její postavu z Wanted.

Světlo světa spatří možná i adaptace televizní show Soul Train, jež bude o dětech z osmdesátých let, které se chtějí prosadit v televizi. Zkrátka další neznámí herci a hodně tance. Robert Zemeckis nedávno řekl, že by rád předělal legendární beatlesáckou Yellow Submarine a už to vypadá, že svého filmu se dočká i legendární manažer téhle kapely Brian Epstein, jenž se ve dvaatřiceti předávkoval drogami. Ale od tance a muziky se tak napůl přesuneme ke sci-fi, protože režisér nové verze Fame Kevin Tancharoen má točit film s názvem Arcana. Podle jeho slov máme čekat něco ve stylu Blade Runnera, Třístovky a kultovních Válečníků. Ten chlapík si docela věří.

Velké sci-fi ale bude nejspíš dlouho chystaný John Carter of Mars, kde se objeví krom Taylora Kitche a Willema Dafoea nově i Samantha Morton, Dominic West a Polly Walker. Poslední dva by měli jít hlavnímu hrdinovi po krku. Po krku ale nikomu nejspíš nepůjde Jet Li. Jeho novinka Ocean`s Paradise totiž bude o vztahu otce a syna. Moc zlámaných končetin tedy asi očekávat v režijním debutu scénáristy jménem Xue Xiao Lu nemůžeme. Film I Am Number Four, který by měl produkovat a možná i režírovat Michael Bay, budou psát tvůrci seriálu Smallville Al Gough a Miles Millar. Jo a Gillian Anderson tvrdí, že se možná dočkáme dalších Akt X. Chce je ale po dvojce vůbec ještě někdo?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace