Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čaroděj ze země Oz: Hardcore


ikona
Mr. Hlad
remake
 

Čaroděj ze země Oz je klasika a na klasiku se nesahá. Dnes se však předělává úplně všechno a remaky japonských filmů natočených podle comicsových adaptací dnes už nikoho nerozhodí. Když už se tedy má dělat nová verze legendárního filmu, mělo by to stát za to.

Původní film z roku 1939 se totiž nejspíš dočká nové podoby a slovo nové v tomhle případě neznamená, že se vylepší triky a obsadí žijící herci. Hlavní postavou by totiž měla být vnučka hlavní hrdinky Dorotky, která ale není tak roztomilá jako její babička. Údajně má totiž mít mnohem blíž k Ellen Ripleyové z Vetřelců. Scénář by měl vzniknout na základě série hraček, za něž je odpovědný Todd McFarlane, tvůrce comicsového Spawna. Je tedy jasné, že z podívané pro celou rodinu toho nejspíš moc nezůstane. Producent Basil Iwanyk najal scénáristu Johna Olsona, jenž má za sebou Dějiny násilí, a ten tvrdí, že hračky jsou sice fajn, ale že bude potřeba na brutalitě malinko ubrat.

Podle Olsona by nový Čaroděj ze země Oz měl být podobně temnou atmosféru jako poslední díly Harryho Pottera, což nezní úplně nezajímavě. V hlavní roli by tvůrci rádi viděli Dakotu Fanning, ale nejdůležitější bude stejně jméno režiséra. Udělat z klasického muzikálů drsňácký skorohoror totiž nebude žádná legrace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace