Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Radši Batmana než do vězení


ikona
Mr. Hlad
christopher nolan
 

Christopher Nolan má teď plné ruce práce. Natáčí Inception, což je bezpochyby jeden z nejočekávanějších filmů příštího roku, ačkoliv o něm prakticky nikdo nic neví, a po něm by se měl vrhnout na pokračování Batmana. Temný rytíř vydělal celosvětově miliardu, takže jeho režisér má o práci postaráno a začíná mu docházet, že přestává stíhat.

A musí si tedy začít určovat priority. Ještě nedávno bylo Nolanovo jméno spojeno s remakem kultovního seriálu The Prisoner, ale protože není čas, musel bohužel režisér dát celému projektu sbohem. Hrdinou u nás prakticky neznámého seriálu byl agent, jenž byl z neznámých důvodů unesen a „umístěn“ do vesnice, která je jen na první pohled obyčejná. Ve skutečnosti šlo totiž o vězení, v němž lidé neměli jména, ale byli pouhými čísly. Ale i z tohoto podivného místa se dá utéct. The Prisoner je seriálová legenda, ale Christopher Nolan, i když by asi moc chtěl, na ní prostě čas nemá. Na jednu stranu je to docela škoda, ale na druhou mu to zase dává možnost začít pracovat na pokračování Temného rytíře hned, jak skončí jeho práce na Inception.

The Prisoner ale žije dál. Scénář, který napsal tvůrce Dvanácti opic a Blade Runnera David Webb Peoples a jeho žena Janet, je prý hotový a jen čeká na to, až se ho ujme jiný režisér. Krom toho v Británii momentálně vzniká seriálový remake, v němž se objeví Jim Caviezel nebo Ian McKellen. Zkrátka to vypadá, že o The Prisoner zájem neupadá a Nolanův odchod mu ani v nejmenším neublíží. A stejně by od něj fanoušci raději viděli toho Batmana.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace