Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsňáci a drsňačky jdou do akce


ikona
Mr. Hlad
bruce willisrosario dawsonthe expendables
 

Akčních filmů se v současné době netočí tolik, kolik by si fanoušci tohoto žánru přáli a rozhodně to nevypadá, že by se úroda osmdesátých a devadesátých let měla v nejbližší době opakovat. Dneska zkrátka táhnou trošku jiné filmy, přesto se milovníci výbuchů, střelby a násilí čas od času mohou na nějaký film začít těšit.

Velmi nadějně například vypadá Unstoppable. Film, jenž vznikal a rušil se několik let a který měl původně režírovat Martin Campbell, nakonec přeci jenom s největší pravděpodobností spatří světlo světa a za kamerou bude sedět Tony Scott. To žádná novinka není, dokonce se už nějakou dobu ví, že vlak, jenž veze toxický odpad a nekontrolovatelně se řítí na hustě obydlené město, budou zastavovat mašinfíra a tvůrce supervlaku Denzel Washington a Chris Pine. Ty teď doplní i Rosario Dawson. Co bude mít na starost ona se zatím neví, ale každý hrdina zkrátka potřebuje někoho, s kým se v závěrečné scéně po obřím výbuchu obejme.

Bruce Willis nejspíš nikoho objímat nebude, ale přiznal, že sám neví, co ho čeká. Potvrdil sice, že se na něho můžeme těšit v malé roličce v The Expendables Sylvestera Stallonea, ale koho si zahraje, prý zatím netuší ani on sám. Podle všeho by se měl objevit v jedné scéně se Stallonem i s Arnoldem Schwarzeneggerem, jenž by měl hrát guvernéra Kalifornie, takže to vypadá, že Willise čeká nějaký politik nebo voják zodpovědný za celou akci spojenou s likvidací jihoamerického diktátora. Každopádně i kdyby si zahrál pingla, který donese Slyovi a Arnoldovi sklenici vody, ty dvě vteřiny, kdy se trojice akčních legend sejde v jednom záběru, nejspíš budou stát za to.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace