Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 33/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Vin Diesel nás pravidelně informuje o tom, jak se třetí Riddick chystá na plátna kin. Tentokrát tvrdí, že by mohly vzniknout rovnou dva filmy s pracovními názvy The Furyan a The Underverse. Jeden by mohl mít eRkovou přístupnost, druhý by byl nezávadný PG-13. Scénář bude prý hotov za měsíc. No uvidíme. Co se bude dít dál neví přesně ani Daniel Myrick a Eduardo Sanchez. Jelikož však jejich sláva rychle pohasla, promluvili o třetí Záhadě Blair Witch. Rozhodují se, jestli se děj bude odehrávat v osmnáctém století a dovysvětlí se tak podrobnosti o čarodějnici, nebo zda naváží tam, kde skončila jednička.

Překvapivé pokračování, respektive prequel, chystá i Paul W. S. Anderson. Hodlá totiž produkovat další Death Race, v němž bychom se dozvěděli víc o postavě původního zabijáckého závodníka jménem Frankenstein a o tom, jak závod smrti vznikl. David Mamet nikde závodit nebude, ale půjde nejspíš po Oscarech. Hodlá totiž produkovat a režírovat Deník Anny Frankové. To je příběh židovské holčičky, která se spolu se svými rodiči schovávala přes dva roky v místnosti v domě obsazeném nacisty. Naše maminky si zase v kině pobrečí. My tvrďáci bychom se ale mohli začít těšit spíš na hranou adaptaci japonského comicsu Paprika. V něm se pátrá po zločinci, který s pomocí ukradeného vynálezu vniká do snů ostatních lidí a pak je ovládá. O režii má podle všeho zájem Wolfgang Petersen, o němž nebylo od propadáku Poseidon moc slyšet.

Nenáviděný i milovaný Jonah Hill si zahraje po delší době zase hlavní roli. Tentokrát v romantické komedii The Best Thing About Pam Rooney. Romantické záležitosti budou řešit i Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg, kteří dali světu Harolda a Kumara. Jejich novinka One Night Stan bude o chlapíkovi, který zjistí, že co se sexuálních zkušeností týče, na svou přítelkyni ani zdaleka nemá. A tak od ní dostane povolení jít se trošku vyblbnout. Samozřejmě mu to ale moc nepůjde. Vyblbnout se chtěl možná i Channing Tatum, jenž si brousil zuby na hlavní roli v životopisné románu The Ice Man. Měl si zahrát nájemného mafiánského zabijáka, jehož skóre se vyšplhalo hodně vysoko. Tvůrce předlohy mu to však zatrhl s tím, že na mafiánského likvidátora se podle něho nehodí. Podle nás taky ne.

Utrum má i George Clooney, o němž se ještě nedávno mluvilo v souvislostí s dalším filmem o Jacku Ryanovi. Scénář se prý píše, ale počítá se spíše s tím, že hlavní hrdina bude mít okolo třiceti let a to je věk, který by na Clooneyho tváři nevykouzlili ani ti nejlepší maskéři. O práci má ale postaráno bývalý kapitán Battlestar Galactica Edward James Olmos, jenž se objeví v Green Hornetovi. Maggie Q zase doplní Paula Bettanyho v comicsovce Priest. Bude hrát lovkyni upírů/kněžku. No a pro všechny milovnice Stmívání máme zprávu, že ve trojce se objeví Jack Huston a zahraje si postavu jménem Royce King II. Kdo to je a co od něho můžeme čekat, netušíme. A ani nás to vlastně moc nezajímá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace