Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Darabont opět (ne?)hororový


ikona
Mr. Hlad
frank darabont
 

Frank Darabont toho sice zatím moc nenatočil, když už se však rozhodne usednout za kameru, většinou to stojí za to. Vykoupení z věznice Shawshank a Zelená míle se pravidelně umisťují v žebříčcích nejlepších filmů všech dob, Majestic je neprávem opomíjená věc a Mlha se nám v redakci také líbila, i když mezi hororovými fanoušky sklidila značně rozporuplné reakce.

Ale právě u nich by si to Darabont teď mohl vyžehlit (nebo definitivně rozházet). Jeho další projekt totiž bude opět horor, i když vlastně ne tak úplně. Walking Dead dává už svým názvem jasně najevo, že nepůjde o komedii, ale rozhodně nemáme čekat ani jednoduchý horor. Děj se odehrává v budoucnosti, kdy mrtví vstali ze svých hrobů a prakticky zlikvidovali celou Zemi. Skupina přežívajících lidí se pokouší v tomhle světě shánět jídlo, vodu a vyhýbat se problémům. Comicsová předloha je údajně velmi zajímavá, temná a spíše než na požírání střev spoléhá na charaktery, jejich vzájemné vztahy a prý i na často překvapivou likvidaci hrdinů, u nichž bychom to nečekali.

Frank Darabont dostal za úkol tuhle comicsovou pecku zadaptovat pro televizní obrazovky. Minisérie by se měla objevit na kanálu AMC a zatím se zdá, že Darabont bude mít na starosti jak režii, tak i produkci. S tou mu každopádně pomáhá Gale Anne Hurd, jež dala světu například Terminátora, Vetřelce nebo Armageddon. Zatím to zkrátka vypadá na další dobrý důvod, proč si v budoucnu zapnout alespoň občas televizi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace