Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg opráší králíka Harveyho


ikona
Cival
steven spielberg
 

Je spousta režisérů, kteří rychleji mluví než točí. Třeba takový Stephen Sommers zvládl od Van Helsinga „špekulovat“ o asi deseti projektech, jenže až do G. I. Joe žádný z nich nedotáhl ani do řádné preprodukce. Spoustu nápadů a vizí mají i Roland Emmerich, Brett Ratner… nebo Steven Spielberg. Jenže u Spielbergových slibů si nikdo na hlavu ťukat nedovolí. Možná nejslavnější žijící režisér totiž jednou za čas na něco kývne a za pár měsíců mu zase tleská celá planeta.

Spielberg momentálně dělá na prvním dílu trilogie o Tintinovi. Během jeho natáčení se začalo mluvit o životopisech Martina Luthera Kinga a Abrahama Lincolna, objevily se i fámy, že příštím Spielbergovým projektem bude remake Oldboye, sci-fi Interstellar a posledně se přidal i Matt Helm.

Ale realita je jiná, protože příštím režijním počinem velkého Stevena prý už opravdu bude Harvey, adaptace divadelní hry Mary Chaseové, kterou nejen že zdobí Pulitzerova cena, ale dokonce ji diváci můžou znát z výborné filmové verze z roku 1950 s Jamesem Stewartem v hlavní roli. A nejen že můžou znát, měli by i znát! Protože ratingy na CSFD a IMDb jasně vypovídají o jejích kvalitách. Spielberg zkusí klasiku updateovat a znovu přivést na plátno dobrosrdečného amerického chlapíka se zvláštním jménem Elwood P. Dowd. Jméno je ale to poslední, s čím by měl potíže. Mnohem větší problémem je to, že Elwoodovým nejlepším kámošem je dvoumetrový králík Harvey. A že jej kromě Elwooda nikdy nikdo jiný neviděl…

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace