Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kotel informací z Comic-Conu


ikona
Mr. Hlad
300avatarcomic-conpirátiresident evil
 

Největší setkání geeků, filmových fanoušků, milovníků comicsů a lidí převlečených za Anakina Skywalkera je v plném proudu. Comic-Con každoročně přináší spousty nových informací o nejen comicsových filmech a letošní rok není výjimkou. Na MovieZone už můžete najít trailer na postapokalyptickou sci-fi The Book of Eli, objevila se i ukázka k podle všeho hodně našlapané akci Ninja Assassin a je tu i první plakát ke comicsovému westernu s Joshem Brolinem a Megan Fox Jonah Hex. Poster nafasovala i katastrofická megalomanie 2012 a Seth Rogen ukázal alespoň auto, v němž bude potírat zločin The Green Hornet. 2012 a sci-fi District 9 naplno rozjely své virální kampaně.

A dál už to vezmeme jen v rychlosti, protože je toho opravdu kotel. Wanted 2 už má hotový scénář a za osm týdnů začíná natáčení. Vrací se James McAvoy, režisér Timur Bekmambetov a snad i Angelina Jolie. Wesley Gibson tentokrát narazí na mezinárodní bandu zabijáků, které můžeme znát i z comicsové předlohy.

Druhý Constantine by prý měl být zatraceně drsný a rozhodně s eRkovou přístupností. Producent Lorenzo di Bonaventura navíc potvrdil, že dělá všechno, co je v jeho silách, aby přivedl zpátky Keanu Reevese i režiséra Francise Lawrence. A hlavní hrdina bude mimochodem ve dvojce možná blonďák, stejně jako v comicsu.

Nové informace se objevily i o návratů Pirátů z Karibiku. Natáčení čtvrtého dílu by mělo začít na jaře příštího roku a producent Oren Aviv potvrdil, že by mělo jít o začátek nové trilogie a že se dozvíme hodně o minulosti Jacka Sparrowa. Navíc naznačil, že by se rád vrátil ke stylu jedničky a ne k přeplácanosti jejích pokračování. V kinech by Piráti mohli začít řádit v roce 2011.

Objevily se i první fotky Jackie Earla Haleyho v roli Freddyho Kruegera. Jestli si ale myslíte, že uvidíte něco, po čem nebudete moci dospat a začnete se na novou verzi Noční můry v Elm Street těšit víc než na Vánoce, asi vás zklameme. Kliknout si můžete tady a objevil se i první plakát.

Zajímavé věci se ději i okolo pokračování 300: Bitva u Thermopyl. Režisér Zack Snyder posledních pár týdnů na otázky ohledně dvojky odpovídá stále stejně – čeká, až Frank Miller dokončí comics. A tak se prý už údajně stalo a přípravám na filmové pokračování nejspíš už nic nebrání.

Dvojka kultovní počítačové scifi Tron už má i oficiální název. Bude se jmenovat Tron: Legacy a jak už víme, hlavním hrdinou bude syn programátora z jedničky, jenž se musí se svým otcem vydat do kyberprostoru a bojovat tu o svůj život. Celé to bude 3D a tvůrci ukázali pár concept artů a logo.

Ledy se začaly hýbat i okolo Resident Evil: Afterlife. Za kameru se vrátí Paul W. S. Anderson, jehož jednička byla poměrně fajn. Natáčení začne koncem září a Milla Jovovich zatím oficiálně nic nepodepsala, ale její návrat se očekává. Do kin by čtvrtý díl téhle zombiárny měl dorazit na podzim příštího roku.

Avatar Jamese Camerona zase sklidil absolutně pochvalné a nadšené reakce diváků, kterým byl kousek filmu promítnut, ale žádný trailer pro nás ostatní se zatím neobjevil. Alespoň se můžete pokochat pohledem na hračky, se kterými budou děcka okolo vánoc pobíhat kolem stromečku.

A nakonec ukázka, jak vypadá opravdové fanouškovství. Fronty milovníků Stmívání měly vloni údajně přes míli a letos nejsou o nic kratší.

A to určitě ještě není zdaleka všechno. Comic-Con končí až v neděli a do té doby se určitě ještě pár novinek objeví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace