Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Meziplanetární válka se blíží


ikona
Mr. Hlad
len wiseman
 

Někdy to vypadá, že nejzaměstnanějším režisérem Hollywoodu je Len Wiseman. Naposledy měl sice v kinech čtvrtou Smrtonosnou past, což sice bylo před dvěma lety, ale její úspěch mu otevřel i ty do té doby nejlépe zamčené dveře. Teď se manžel Kate Beckinsale motá rovnou kolem několika projektů, které vypadají opravdu velmi zajímavě, ale k tomu, aby se rozhoupal něco natočit, se bohužel příliš nemá.

Jeho jméno je spojováno s adaptací počítačové hry Gears of War, kde se zatím údajně pracuje na scénáři a vymýšlí se, jak by konflikt lidské armády budoucnosti a agresivní mimozemské rasy měl vypadat. Dále se už dlouho mluví o thrilleru Motorcade, v němž by teroristé měli napadnout kolonu aut, v níž jede i prezident. Chvilku se okolo projektu motal Tom Cruise, ale poslední dobou je ticho. Comicsovka Atlantis Rising by se zase měla podívat na konflikt lidí s rasou obývající mořské hlubiny. Zkrátka Wiseman má z čeho vybírat, avšak nestačí mu to a už si našel další projekt, o kterém může chvíli mluvit a pak dělat, že na něj zapomněl.

Stejně jako v Gears of War nebo v Atlantis Rising by v Shrapnel mělo jít o válečný konflikt obřích rozměrů. Řezat se však budou pouze lidé. Děj se odehrává v budoucnosti, kdy lidská rasa osídlila celou sluneční soustavu. Té vládne Solární aliance a zdá se, že všichni budou pod jejím vedením spokojeni. Obyvatelům Venuše se však příliš nelíbí, když jim někdo kecá do toho, jak mají žít, a tak se pod vedením bývalého mariňáka rozhodnou vydobýt si svobodu. Pořádné meziplanetární rubanice jsme tu už dlouho neměli a Wiseman akční scény umí, takže když už by se konečně rozhodl s nějakým projektem pohnout dopředu, Shrapnel by nemusel být špatnou volbou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace