Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smithovi i námořnící chystají návrat


ikona
Mr. Hlad
angelina joliebrad pittrussell crowe
 

Pan a paní Smithovi ukázali, do jakých extrémů může dojít nefunkční manželství. Možná, že v době premiéry byli fanoušci Brada Pitta, Angeliny Jolie a dobrých akčních filmů trošku na rozpacích, ale čas ukázal, že tahle výbušná romanťárna s brokovnicemi svoje kvality má. O tom, že by se na světě měl objevit druhý díl, se začalo mluvit prakticky den po premiéře. Pitt a Jolie ale mají fofr, a tak z toho zatím nic nebylo a zdálo se, že ani nebude.

Teď se však vypadá, že pokračování stále ještě visí ve vzduchu. Brad Pitt a Angelina Jolie totiž údajně stále mají zájem o produkování a logicky i o hlavní role v případném pokračování a prý už kontaktovali scénáristu Simona Kinberga, jenž je zodpovědný za první díl. Jeho úkolem by mělo být nacpat do druhého dílu děcka a s nimi spojené vtipy. Bohužel.

Pokud vás tedy představa přestřelek s fakany děsí, možná vám napraví náladu Russel Crowe, který prý začal jednat o tom, že by si zopakoval roli kapitána Jacka Aubreyho, jenž se už objevil ve skvělém Master & Commander: Odvrácená strana světa. Sám herec říká, že bude ještě dlouho trvat, než (a jestli) se začne natáčet, děj by však měl vycházet z knihy s názvem The Reverse of the Medal, což je jedenácté pokračování dnes již dvacetidílné série. Každopádně návrat na tuhle palubu bychom si rádi nechali líbit. Zvlášť, pokud by za kormidlem stál znovu Peter Weir. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace