Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

De Niro brousí Machettu?


ikona
Mr. Hlad
danny trejorobert de nirorobert rodriguez
 

Ať už si o filmovém projektu Grindhouse myslíme cokoliv, na jedné věci se v redakci shodneme. Planeta Teror Roberta Rodrigueze byla podstatně zábavnější než hodina keců a dvacet minut akce s názvem Auto zabiják, pod nějž se podepsal Quentin Tarantino. I přes fakt, že Grindhouse v kinech poměrně propadl, Robert Rodriguez prakticky od jeho premiéry tvrdí, že s ním má ještě plány.

Řeč je pochopitelně o chystaném filmu Machette. Jeden z falešných trailerů, který vyplňoval pauzu mezi Planetou teror a Autem zabiják, by se měl dočkat regulérní stopáže. Příběh mexického zabijáka, který se hodlá pomstit svému zaměstnavateli, jenž ho podrazil a chtěl zlikvidovat, by měl na scénu pochopitelně vrátit Dannyho Treja, jenž ve zmíněném traileru stylově vrhal mačetou a jezdil na motorce, na níž měl přimontovaný rotační kulomet.

Rodriguez sice přichází s novým projektem a zaručenými informacemi prakticky každý měsíc, ale i když jde v případě Machette pravděpodobně o drby nebo o naivní přání, rozhodně stojí za to je zmínit. Vedle Treja by se totiž měli objevit Michelle Rodriguez, Jonah Hill a především Robert De Niro. Pro toho údajně Rodriguez chystá roli zkorumpovaného senátora a hlavního záporáka, jemuž bude chtít Danny Trejo vrazit mačetu do plic. Šance na to, že Machette vznikne s takovýmhle obsazením, je sice malá, ale třeba se Rodriguez konečně rozhodne vykašlat na přebarvičkované hovadiny podle scénářů jeho synů a zase jednou pořádně přitvrdí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace