Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stephen King volá do televize


ikona
Mr. Hlad
stephen king
 

Stephen King je možná král hrůzy, ale platí to v podstatě jen pro literaturu. Podle jeho děl vzniklo zatraceně hodně filmů, ale těch opravdu dobrých je poměrně málo. Je tu sice Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle, Osvícení, Carrie nebo Misery nechce zemřít, přesto ty mizerné adaptace bohužel stále převládají. Kingovy knihy jsou totiž velmi dlouhé a dvouhodinová filmová stopáž jim většinou nestačí.

To si uvědomil i Weinsteini. Ti už nějakou dobu mají v ruce práva na román Puls, v němž se většina populace promění ve vraždící maniaky díky podivnému signálu, jenž je přenášen mobilními telefony. Dlouho se okolo celého projektu motal Eli Roth, ten ale nedávno přiznal, že už je oficiálně ze hry.

Konec Pulsu to však zdaleka není. Weinsteini totiž zlanařili Johna Harrisona, jehož úkolem je přepsat scénář tak, aby z něho mohla být čtyřhodinová televizní minisérie. Pro Harrisona to nebude první film, při němž bude muset pracovat s nějakým hororovým velikánem. Nedávno se totiž podepsal pod adaptaci povídky Cliva Barkera Book of Blood. Sice údajně nejde o žádná zásadní hororové dílo, ale rozhodně je lepší, aby Puls byl v rukou někoho, kdo už s tímhle žánrem má nějaké zkušenosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace