Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 27/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Začnemě tím, na co se všichni těšíme a čeho se zároveň všichni bojíme. Robert Rodriguez už si našel pro Predators režiséra. Psali jsme o tom, že by jím mohl být Neil Marshall, Nimród Antal nebo pět dalších utajovaných jmen, za kamerou ale nakonec usedne Antal. Talent má, krve se také nebojí, tak uvidíme. Jestliže vás však zajímá ještě slavnější a kultovnější postava než je vesmírný lovec, možná vás potěší vyjádření Johna Turturra ohledně pokračování (respektive spin-offu) Big Lebowski. Do dvojky, jejímž hrdinou by měl být nezapomenutelný pedofilní bowler Jesus Quintana, by podle Turturra klidně šli i oba bratři Coenové a Philip Seymour Hoffman.

Co se týče comicsů, tam se také dějí zajímavé věci. Stan Lee, jenž se objevuje v čestných roličkách prakticky v každém filmu, který má něco společného s vydavatelství Marvel, bude i ve druhém Iron Manovi. Tam by si měl zahrát hvězdu CNN Larryho Kinga a před kamerou řádně vyzpovídá Tonyho Starka. Jessica Biel, jež by se mohla objevit v Thorovi, nikoho asi zpovídat nebude. Ačkoliv vlastně vůbec není jisté, co by mohla ve filmu dělat. Kenneth Branagh ji však nejspíš nabídl roli milostného objektu severského boha. Na druhou stranu Clifton Collins Jr., o němž se v souvislosti s Thorem také psalo, se ve filmu neobjeví. A ještě jednou k druhému Iron Manovi. Samuel L. Jackson už má odtočeno a prý se od něho žádné akce nedočkáme. Ještě je na ni prý brzo.

A teď k filmům pro drsnější povahy. Summit Entertainment si s druhým dílem Stmívání hodně věří (právem), protože i když se do kin dostane až v listopadu, od srpna se bude natáčet trojka. Za kameru zasedne David Slade. Jackie Earl Haley, který se pokusí překonat legendárního Roberta Englunda v Noční můře v Elm Street, přiznal, že má smlouvu podepsanou rovnou na tři filmy. Stejně jako herečka Rooney Mara. Režisér Samuel Bayer tedy evidentně plánuje minimálně trilogii.

Takové plány si však Denzel Washington dělat nejspíš nemůže. Kvůli neúspěchu Únos vlaku Pelham 123 to vypadá, že thriller Unstoppable, v němž by měli Denzel s Chrisem Pinem pod vedením Tonyho Scotta zastavovat rozjetou lokomotivu táhnoucí za sebou vagóny plné toxického odpadu, půjde k ledu, pakliže se nepovede razantně snížit rozpočet. Nechá si Denzel sáhnout na výplatní pásku? Nevíme. Ale víme, že Justin Timberlake by se mohl objevit vedle Jasona Stathama v remaku Guys & Dolls. Ten bude točit Guy Ritchie a děj vypráví o gamblerovi, který musí dopravit jednu misionářku do Havany. V původním filmu si hlavní role zahráli Marlon Brando a Frank Sinatra.

A na závěr pár smutných správ. Úmrtí Michaela Jacksona nešlo nezaznamenat, bohužel ale není jedinou osobností, která nás v posledních dnech opustila. Ve dvaašedesáti zemřela jedna z původních Charlieho andílků Farrah Fawcett a tři roky před stovkou zesnul i legendární Karl Malden. Muž s největším nosem na světě získal Oscara za Tramvaj do stanice touha a proslavil a nesmrtelným se stal mimo jiné díky Kazanově V přístavu, životopisnému Pattonovi nebo westernu Nevada Smith.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace