Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted míří do kin


ikona
Mr. Hlad
hry
 

Zapamatujte si dobře jméno Kyle Ward. Možná, že v budoucnu ho bude slýchat hodně často. Tenhle scénárista už stačil napsat filmovou verzi akční počítačové hry Kane & Lynch, nedávno se nechal uvrtat do druhého Hitmana a zdá se, že nudit se nebude ani v budoucnosti, protože v Hollywoodu už se rozneslo něco o tom, že s adaptacemi počítačových her si rozumí. A byla by velká škoda toho nevyužít.

Jeho nejčerstvější prací by totiž měl být scénář k filmové verzi velmi dobré a především velmi populární hry Uncharted: Drake`s Fortune. Majitelé Playstationu 3 nejspíš vědí, o co jde, protože tenhle kousek patří mezi to nejlepší, co se na jejich mašince dá hrát. Pokud Uncharted neznáte, můžete se začít těšit na něco ve stylu Indiana Jonese pro mladou generaci. Děj se točí okolo ztraceného města zlata, nějakých potvor, konkurenčních hledačů pokladů a tak podobně. Jen se u toho střílí o dost víc než v Tomb Raiderovi a celé to vypadá opravdu HODNĚ jako film. Tahle látka si zkrátka o filmovou verzi říkala už od začátku. Produkovat bude Avi Arad, jenž je zodpovědný prakticky za devadesát procent comicsových filmů, a Charles Roven, který jich na kontě sice tolik nemá, ale dělal třeba na Temném rytíři. První karty jsou tedy rozdány zatraceně zajímavě. Teď vybrat někoho šikovného do hlavní role a neposadit za kameru první dřevo, které Aradovi a Rovenovi zaklepe na dveře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace