Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 26/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Kým jiným začít, než Zacem Efronem? Vykašlal se na další taneční kousek Footloose a místo toho ho čeká jeho první thriller. Za scénář ale budou zodpovědní lidé, kteří stáli za muzikálem Hairspray, takže zase až taková změna to pro Efrona nebude. To bratry Coeny čeká poměrně zásadní změna, protože jejich noir Zbytečná krutost se dočká předělávky. A ještě k tomu čínské. Příběh o jedné nevěře, hodně nebezpečném detektivovi a pár mrtvolách bude naštěstí točit sám Zhang Yimou (Hrdina, Klan létajících dýk).

A teď nějaké rychlé obsazovačky. Scout Taylor-Compton z nového Halloweenu se přidá ke Kristen Stewart a Dakotě Fanning ve filmu o kapele The Runaways. Kevin Spacey zase dostal parťáky pro svůj film o egoistickém vynálezci, který vylezl z vězení a snaží se dát dohromady znovu svůj život. Ve Father of Invention se vedle něho objeví Heather Gramah, Johnny Knoxville, Camilla Belle nebo Craig Robinson. A Seana Penna, který údajně nemá zájem hrát v nové komedii Petera a Boba Farellyho The Three Stooges, by mohl nahradit Paul Giamatti.

A teď trošku akce. Jessica Alba a Robert Rodriguez údajně koupili práva na francouzskou comicsovou sérii The Insiders, v níž je kolumbijská agentka se schopnostmi Jamese Bonda vyslána na misi, při níž má srovnat do latě zločinecký syndikát napojený na americkou vládu. Ten pravý Bond bude řešit úplně jiné věci. Daniel Craig si totiž asi zahraje v thrilleru o strašidelném domě Dream House. To Ryan Reynolds bude mít problémy podstatně klaustrofobičtějšího rázu, protože v thrilleru Buried bude hrát chlapíka, jenž je v Iráku unesen, probudí se pohřbený v rakvi a jediné, co má k dispozici, je mobil, nůž a svíčka. Dost blbá situace.

A teď k ženským. Carey Mulligan možná neznáte, ale objeví se v Mannových Public Enemies, remaku dánských Bratrů a teď po ní sáhl i Oliver Stone. V pokračování Wall Street Money Never Sleeps si zahraje hlavní ženskou roli. V Life As We Know It o peníze asi nepůjde, ale Katherine Heigl si tu zahraje mladou svobodnou ženu, která se musí s dalším podobným člověkem postarat o holčičku, jejíž rodiče byli zabiti. No a na závěr seznam herců, kteří budou dabovat zvířata a radit Kevinu Jamesovi, jak sbalit Rosario Dawson v komedii The Zookeeper. Adam Sandler (pidiopočák), Sylvester Stallone (lev), Cher (žirafa), Jon Favreau (medvěd) a Judd Apatow (slon).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace