Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je libo predátorský segedín?


ikona
Mr. Hlad
predatorpredator 3
 

Návrat vesmírných lovců, kteří si čas od času odskočí na planetu Zemi, aby si tu vyzkoušeli své schopnosti, se blíží zatraceně rychle. Robert Rodriguez, který měl původně i režírovat, sice nakonec jen napíše scénář, ale i tak to vypadá, že Predators by nemusela být špatná zábava.

Před několika dny jsme informovali o tom, že blízko k režijní sesli má britský řezník Neil Marshall. O něm se toho dát říct hodně, ale to, že by to byla měkota, rozhodně ne. Teď to ale vypadá, že proces výběru režiséra bude o něco složitější. Existuje totiž údajně seznam sedmi režisérů, o které by studio mělo zájem a Neil Marshall bohužel není číslo jedna.

Tím je totiž Nimród Antal. Maďarský talent se ukázal světu se svými Revizory a v Hollywoodu natočil zatím jen průměrný Motel smrti, v září má však premiéru jeho zlodějský thriller Armored, který podle ukázek rozhodně nevypadá špatně. Antal točit umí, na rozdíl od Marshalla však nemá u hororových fanoušků zdaleka takovou pověst a těžko se dá odhadnout, jak by si s Predátory poradil. Koho ze dvou zmíněných pánů byste za kamerou rádi viděli vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace