Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Depp v novém Batmanovi?


ikona
Mr. Hlad
batmanjohnny depp
 

Temný rytíř byl hit a i kdyby třetí Batman byl o tom, jak si Bruce Wayne stříhá nehty na nohou, lidé by na něj do kina rozhodně přišli. Zatím to ale vypadá, že na další akci netopýřího muže si chvilku počkáme. Christopher Nolan vyhrožuje, že se na třetím díle nebude podílet, Christian Bale se nechal slyšet, že se zatím nenašel ten pravý scénář a všichni zúčastnění evidentně hrají o peníze. Jedna dobrá zpráva by se ale našla.

Zatím sice není zdaleka jasné, kdo by měl jít tentokrát Batmanovi po krku, ale už před časem se objevil drb, že jeho novým nepřítelem by měl být Hádankář. Chvilku se mluvilo i o tom, že by si ho měl zahrát Eddie Murphy, ale opravdu šlo jen o drby. Teď však o roli psychopata, který by v Gothamu mohl dělat binec, projevil zájem Johnny Depp (fanoušci si ho přáli, už se o něm proto šuškalo před pár měsíci... kolotoč pokračuje). A Johnny Depp je jedním z herců, kterým se „ne“ neříká. Ačkoliv s ním Jerry Bruckheimer počítá pro čtvrté Piráty z Karibiku a společně chystají i westernovku Lone Ranger, být součástí Nolanova Batmana by Deppově kariéře rozhodně neublížilo.

Těžko ale říct, jak se to všechno vyvine. Scénář je v nedohlednu, s Hádankářem se možná nakonec ani nesetkáme a bůhví, kdo skončí na režijní sesli. Každopádně tvůrci mají o čem přemýšlet, když se jim hvězda Deppova formátu do jejich filmu doslova nutí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace