Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spideyho noční můra je zpět


ikona
Mr. Hlad
spider-manspider-man 4
 

V comicsových filmech to většinou chodí tak, že hlavní hrdina dá v poslední dvacetiminutovce padouchovi po tlamě a pak už o něm nikdy neslyšíme. Jsou samozřejmě i výjimky a třeba takový Lex Luthor, Magneto nebo Doctor Doom se dokázali pravidelně vracet, u Spider-Mana bychom však padoucha s dlouhodobým úvazkem hledali marně.

Teď to ale vypadá, že ve čtvrtém díle se jeden z nich vrátí. Pokud se však těšíte na Green Goblina, Doktora Octopusse, Sandmana nebo Venoma, můžete v klidu přestat. Sam Raimi se totiž rozhodl přivést zpátky herce Michaela Papajohna. Neznáte ho? Nikdo se vám nemůže divit, ale je to ten chlapík, který zastřelil strýčka Petera Parkera a vlastně tak nepřímo zavinil, že teď nad Manhattanem poskakuje v kostýmu pavouka. Papajohn se po jedničce objevil i ve trojce a s jeho návratem se počítá i ve čtyřce. Herec však řekl, že kdyby fanouškům vykecal, co má Sam Raimi v plánu udělat s jeho postavou, musel by je všechny zabít. Je tedy dost možné, že nás nečeká jen další flashback, ale že se z Papajohnovi postavy stane superpadouch, jenž Peteru Parkerovi pořádně zatopí. A nebo jsou to taky všechno jen blbé kecy, díky kterým chce neznámý herec získat trošku pozornosti médií. Snad se časem dozvíme víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace