Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rambo a Expendables light?


ikona
Mr. Hlad
rambosylvester stallonethe expendables
 

Pokud bychom měli charakterizovat nedávný návrat vietnamského veterána Johna Ramba jedním slovem, nejspíš by to bylo „brutální.“ Sylvester Stallone tu kulometem doslova krájel barmskou armádu a ustřelené ruce, vybuchující hlavy a v plamenech umírající lidé leckomu zvedli kufr. Akce to však byla parádní, její opakování nás však podle všeho nečeká.

Producent Avi Lerner, jenž se Slyem pracuje jak na pátém Rambovi tak na The Expendables, totiž přiznal, že ani jeden ze zmíněných filmů nebude obsahovat takové množství násilí jako čtvrtý Rambo. Na druhou stranu vymyslet něco, co by finálová jatka překonalo, je nejspíš poměrně obtížné. Pátý díl by měl navíc podle Lernera i něco vydělat a eRkový rating u čtyřky byl podle něho hlavním důvodem, proč mu návrat akční legendy přinesl méně peněz, než očekával.

Pořád tu jsou však ještě The Expendables. Dvě generace akčních hrdinů v jednom filmu, osmdesátimilionový rozpočet a miliony fanoušků, kteří by byli ochotni postavit se beze zbraně rozzuřenému tygrovi jen proto, aby mohli film vidět o týden dřív. Přístupnost u tohohle filmu zatím rozhodnutá není, ale Lerner tvrdí, že bude připravena PG-13 i drsnější eRko, takže minimálně speciální „brutal DVD edition“ nejspíš bude.

No a ještě se Lerner zmínil o jedné takové maličkosti. Nebránil by se tomu, aby se z The Expendables stala série. Každý, kdo tedy přežije první díl, může očekávat na stole další smlouvu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace