Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Správný Afričan Jackson


ikona
Mr. Hlad
samuel l. jackson
 

Samuel L. Jackson patří mezi nejobsazovanější herce Hollywoodu. Zvládá komedie, thrillery, ubulená dramata i akční filmy. Občas sice šlápne vedle, ale snahu mu upřít nikdo nemůže. Ačkoliv má člověk občas strach, aby na něho Jackson nevyskočil i z lednice, pořád patří mezi zajímavé herce a bylo by mnohem horší, kdyby jeho místo zaujal třeba takový Martin Lawrence

Momentálně má plné ruce práce na druhém Iron Manovi, kde by měl údajně dostat podstatně víc prostoru než v prvním díle. Nový projekt už má ale také vybraný a nevypadá špatně. Mixed Blood bude příběhem amerického přistěhovalce, jenž žije v Jižní Africe a nic moc mu nechybí. Tedy až do okamžiku, kdy do jeho domu přijde pár hajzlíků, co mají nepěkné plány s jeho rodinou. Všechno sice dopadne dobře, ale hrdina brzy zjišťuje, že se okolo něho začíná objevovat až příliš gangsterů, únosců a zkorumpovaných policajtů. Naštěstí je ale jeden člověk s odznakem, který hodlá zákon i chránit. Právě policistu jménem Disaster Zondi (z fleku jméno pro bondovského padoucha) si zahraje Jackson. Režie se ujme Phillip Noyce, který teď dělá na špionážním thrilleru Salt, v němž prohání Angelinu Jolie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace