Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Predátoři s britskou příchutí


ikona
Mr. Hlad
neil marshallpredatorpredator 3
 

Některé filmy by se zkrátka remakovat neměly a legendární Predátor mezi ně rozhodně patří. Arnold Schwarzenegger se tehdy ve zlatých osmdesátých letech vydal s bandou kulturistů kamsi do středoamerické džungle a narazil tu na poměrně šikovného a nebezpečného mimozemšťana, jenž si z elitní vojenské jednotky udělal lovnou zvěř.

O třetím dílu se mluví snad už od premiéry dvojky, která byla v kinech už před devatenácti lety, ale teprve Robert Rodriguez s tím nějak pohnul. Jelikož se však nejspíš chystá točit další hovadinu podle scénáře některého ze svých synů, bude u Predators figurovat jen jako producent. A možná je to dobře, protože na režijní sesli by ho mohl nahradit britský talent Neil Marshall. Jeho jméno se skloňovalo i v souvislosti s Conanem a rozhodně jde o zajímavou volbu. Soudný den bylo parádně krvavé béčko a jeho debut Psí vojáci má s Predátorem společného víc, než by se mohlo na první pohled zdát. Pokud tedy nebude Marshall i stříhat (to mu u Soudného dne moc nešlo), mohlo by jít o zajímavou podívanou s trochou štěstí i s pořádně eRkovou přístupností. Teď už jen aby jednání dopadlo pro všechny zúčastněné dobře a najít někoho do hlavní role. Co takhle Kevin McKidd? V Psích vojácích mu to s Marshallem šlapalo docela dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace