Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 23/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Začněme hned tím největším kalibrem. Arnold Schwarzenegger má 1) fofr 2) možná po náladě. Fofr proto, že Robert Rodriguez mu hodlá nabídnou víc než jen cameo ve filmu Predators a po náladě kvůli tomu, že kohosi napadlo zremakovat Komando. Upřímně – to si fakt někdo myslí, že ten film jde natočit ještě líp? Po nedávno oznámeném plánovaném remaku Total Recall už toho začíná být na Arnieho fanoušky trošku moc. Ale jdeme dál, filmový svět se netočí jen okolo kalifornského guvernéra.

Plánovaný remake Barbarelly chtěl na svět přivést také Robert Rodruguez (jako asi tak každý čtvrtý film), ale nakonec z toho sešlo. Film však stále žije a režie by se měl ujmout Robert Luketic, jenž je zodpovědný za Příšernou tchýni nebo Pravou blondýnu. S Rose McGowan se do hlavní role už nejspíš nepočítá. Tobey Maguire a Anne Hathaway budou mít jiné problémy. První zmíněný si zahraje v Tokyo Suckerpunch autora manga comicsů, jenž se z marketingových důvodů vydá do Japonska. A narazí tu na prvotřídní kulturní šok, šílené fanoušky a nebezpečné únosce, kteří se inspirovali jeho dílem. Anne Hathaway si zahraje potenciální přítelkyni a vydavatelku hlavního hrdiny.

A teď ke starší generaci. Jack Nicholson nahradí Billa Murraye v zatím nepojmenované novince Jamese L. Brookse. Ti dva už spolupracovali třikrát a dvakrát si díky tomu Nicholson odnesl Oscara. Vedle zubatého Jacka se objeví Paul Rudd, Owen Wilson nebo Reese Witherspoon. Brian Blessed není taková hvězda jako Jack Nicholson, ale zase má stylovější vousy a díky nim si zahraje Odina v Thorovi. Blessed není žádná hvězda, ale určitě si ho pamatujete z Costnerova Robina Hooda nebo první série Černé zmije.

A když už jsme v historii, podíváme se na jednu takovou klasiku. I když řádně překopanou. Emile Hirsh si totiž zahraje Hamleta, nebude však běhat po dánských hradech, ale bojovat se svým svědomím a strýcem v současné Americe. Režie se ujme od Stmívání vyhozená Catherine Hardwicke, jež s Hirshem natočila solidní Legendy z Dogtownu. Jiné potíže bude řešit Halle Berry, která si brousí zuby na hlavní roli v thrilleru Paula Verhoevena The Surrogate o náhradní matce, které lehce rupne ve škebli. Kdyby měla po ruce Ryana Reynoldse jako Deadpoola, asi by měla své problémy rychle vyřešené. Reynolds ale teď spolu se scénáristy hledá odpovídajícího padoucha do své sólovky. Ve hře jsou údajně Cable, Ajax nebo Black Tom.

A dál už jen rychle Taraji P. Henson, která letos málem dostala Oscara, si zahraje vedle Jadena Smithe a Jackieho Chana v remaku Karate Kid. Na Winonu Ryder role sice nezbyla, ale zase se nechala slyšet, že pracuje na pokračování u nás neznámé, ale za mořem kultovní komedie Heathers. O něco zajímavěji zní Escape From the Deep, v němž by se posádka americké ponorky během druhé světové války měla vypřádat nejen s nepřáteli, ale i s faktem, že leží na mořském dně s rozbitými motory a dochází jim kyslík. Režírovat by měl tvůrce prý velmi zajímavého sci-fi Moon Duncan Jones.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace