Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Totálně totální Total Recall


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzenegger
 

Na začátek téhle novinky bych rád zmínil jeden fakt, s nímž – nejspíš dle mínění mnohých lidí v Hollywoodu – nejsou mladí filmoví diváci obeznámeni. Než se stal guvernérem Kalifornie, byl Arnold Schwarzenegger poměrně dost úspěšným hercem a symbolem akčních filmů osmdesátých a devadesátých let. A jelikož si nejspíš někdo myslí, že diváci pod patnáct let neumí kupovat DVD a jeho starší pecky jim tak zůstanou navždy utajeny, je nutné sáhnout k proceduře, která je stejně tak osvědčená jako nenáviděná. Remake.

Tentokrát to odnese Total Recall. Sci-fi o dělníkovi Douglasu Quaidovi, jenž se rozhodne nahrát si do mozku umělé vzpomínky. Při proceduře se však zjistí, že s jeho hlavou už si někdo hrál a Quaid není jen obyčejným dělníkem. Ve výsledku tedy dojde na revoluci na Marsu, ženu se třemi ňadry, utržené ruce Michaela Ironsida, vybuchující hlavy a trpaslíky žijící v břiše svého nositele. Paul Verhoeven zkrátka v roce 1990 natočil sympaticky brutální akční sci-fi a jeden z nejzajímavějších Schwarzeneggerových filmů. Nová verze vznikne v produkci Neala H. Moritze, jenž je zodpovědný za srágory typu Stealth: Přísně tajná mise nebo Torque: Ohnivá kola. A dál to bude ještě divočejší, protože o scénář se má postarat Kurt Wimmer. Jeho Test nebo Equilibrium byly fajn filmy, ale Nová rasa je něco, co z hlavy člověk jen tak nevytěsní, ať se snaží sebevíc. Zatím se zkrátka jen těžko hledá důvod, proč se na nové Total Recall těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace