Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Men opět v dobrých rukou?


ikona
Mr. Hlad
bryan singerx-men
 

Série X-Men odstartovala tsunami comicsových filmů a i když jich za těch devět let od premiéry prvního dílu vzniklo nepočítaně, málokterý se dokázal kvalitám první a především druhé části vyrovnat. A kdo za to může? Bryan Singer. S jeho odchodem se všechno změnilo. Ne že by Brett Ratner odvedl u trojky špatnou práci, ale je to zkrátka horší režisér než Singer a X-Men Origins: Wolverine také trpělo především tím, že Gavin Hood to nezvládl za kamerou.

Teď ale fanouškům svítá na lepší časy. Bryan Singer se totiž přiznal, že by se k sérii vrátil. Sám tvrdí, že by měl velký zájem a na světě bude nejspíš hodně málo filmových fandů, kteří by byli nešťastni z toho, že se otec série vrací na místo činu. Konkrétně je ve hře režie sólovky Magneto. Toho měl ještě nedávno točit David S. Goyer, ale zdá se, že studio už s ním nepočítá. Díky za to, protože třetí Blade nebo srandovní horor Nenarození rozhodně nebyly dobré filmy. Singer přiznává, že ho látka zajímá, ale na druhou stranu má trošku problém s tím, že by šlo o jeho třetí (když počítáme začátek prvních X-Men tak čtvrtý) film zabývající se nacismem. Jak fandové určitě vědí Eric „Magneto“ Lenscherr si prošel peklem koncentračního tábora a Singer tvrdí, že pro něho už by to možná bylo trošku moc. No snad se obě strany dohodnou ke spokojenosti všech. Je možné, že nakonec se Singer ujme režie úplně jiného x-menovského filmu, možná se předělá Magnetův scénář a možná celá dohoda padne. Každopádně zbavit se Singera by byla veliká chyba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace