Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zvolte si svůj animák


ikona
Mr. Hlad
dreamworks
 

 Pixar je nekorunovaným králem současného animovaného filmu a extrémně pozitivní recenze na Vzhůru do oblak naznačují, že minimálně pro letošní rok to tak zůstane. Přesto konkurence existuje a bojuje. V Dreamworks se už pár pecek také urodilo, ale na to, aby se tvůrci Toy Story, Úžasňákových nebo Ratatuille museli začít bát, to nestačilo. Teď však Dreamworks ukázali, s čím budou do boje v budoucnosti.

Příští rok se krom čtvrtého Shreka a How To Train Your Dragon objeví i comicsovka z pohledu padoucha Oobermind, kde hlanímu hrdinovi/záporákovi propůjčí hlas Robert Downey jr. Rok nato nás čeká pohádkový crossover The Guardians, kde se vedle sebe objeví Santa Claus, Velikonoční zajíc, Víla Zubnička a pán snů. Společně se budou muset postavit strašlivému Boogeymanovi. Těžko říct, co na to řeknou čeští diváci, kteří s touhle bandou žádné pohádkové zkušenosti nemají. Každopádně na pokračování Kung-Fu Panda se těšíme víc. Medvědí Jack Black se tu bude muset poprat nejen s novým nepřítelem, ale i se svou minulostí.

Rok 2012 nabídne dlouho plánovaný spin-off Shreka Kocour v botách, jenž bude pátrat po huse, která snáší zlaté vejce. Dál tu máme třetí Madagascar, v němž se zvířecí banda v Evropě připojí k cirkusu.

To ale není všechno. Ve hře jsou totiž ještě další filmy. O pravěké komedii The Croods toho moc nevíme, ale na Truckers se můžete připravit tím, že si přečtete knižní předlohu Terryho Pratchetta. A pokud vás nebude bavit, můžete se začít těšit (nejspíš ale velmi pomalu) na duchařský Super Secret Ghost Project. Milovníci animáků zkrátka budou mít z čeho vybírat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace