Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Buffy se vrací


ikona
Mr. Hlad
remake
 

Bohužel ale bez svého tvůrce Josse Wheddona. Ten momentálně nejspíš oslavuje, protože jeho Dollhouse dostal druhou sezónu, ale informace o předělávce jeho prvního většího projektu mu tu dobrou náladu možná trošku pokazí. Na druhou stranu zmíněný seriál málem skončil dřív, než začal a kultovní Firefly se také v televizi moc neohřál, takže Wheddona u producentů možná doprovází pověst člověka, který sice píše dobré scénáře, ale peníze z něho netečou. A takového je lepší držet si od těla.

Novou zabíječku upírů bude tedy remakovat režisérka filmové verze Fran Rubel Kuzui a její manžel Kaz Kuzui (ta jména znějí jak z Hvězdných válek). Ti dva jsou totiž majiteli práv na celou značku Buffy. Spolupráci s Jossem Wheddonem, jenž z průměrně nezajímavé teenagerské hororové podívané udělal seriálovou legendu, zatím Kuzuiovi nevylučují, ale momentálně nemá s novým projektem nic společného. A jaká by měla nová Buffy být? Temnější, výpravnější a s potenciálem na seriál, počítačové hry a comicsy. Zkrátka dojná kráva. S návratem vedlejších postav se nepočítá a restartovat se bude zcela od základů. Pakliže však nebudou mít tvůrci Josse Wheddona, obávám se, že fanoušci příběhů upírské likvidátorky budou  na celou novou Buffy zvysoka kašlat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace