Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 21/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Dnes začneme od braku a pomalu se budeme přesunovat k těm zajímavějším projektům. A když brak, tak Krvavý Valentýn. Bude dvojka a v ní se dozvíme, jak přišel vrah na svět a proč ho baví vrážet lidem do hlavy krumpáč. Těžko říct, jestli to někoho bude zajímat, ale 3D v prvním případě zafungovalo na diváky dobře. Pokud ale preferujete rap před vraždícími horníky, možná vás potěší informace o tom, že Eminem bude mít cameo v nové komedii Adama Sandlera Funny People.

Jestliže ale máte raději tanečníky a hodné hochy než MTV drsňáky, určitě vás bude zajímat, že v novém filmu režiséra Muzikálu ze střední Kennyho Ortegy Footloose nahradí původně plánovaného Zaca Efrona (vykašlal se na to) Chace Crawford. V Bravíčku už tisknou plakáty. Jestliže vás však taneční fláky pro dospívající míjejí a máte raději nějakou jinou nenáročnou zábavu, máme tu čerstvou novinku o pokračování Zoolandera. V něm by se model/idiot Ben Stiller měl vydat na arabská módní mola a bojovat se šejkem, jenž z manekýnů vyrábí ropu. Takhle originální zápletku už jsme tu dlouho neměli.

A teď pár hereckých novinek. Kevin Spacey a Colin Firth se společně objeví v dramatu Catalonia, které bude vyprávět o tom, jak se spisovatel George Orwell vydal do Španělska během občanské války a seznámil se zde s velitelem Anarchistické brigády Georgesem Koppem. Kdo si zahraje koho se zatím neví, ale režírovat bude tvůrce oscarové klasiky Ohnivé vozy Hugh Hudson. A i Sean Penn si našel scénář, který se mu líbí. V This Must Be The Place režiséra Paola Sorentina se objeví v roli stárnoucího rockera, který se rozhodne najít nacistického válečného zločince zodpovědného za popravu jeho otce.

A teď k hororům. Vybere si každý. Guilermo del Toro napsal spolu s Chukem Hoganem knihu The Strain, v níž se obyvatelé New Yorku budou muset poprat s virem, jenž z lidí dělá upíry. Film nás asi nemine. Jestliže ale preferujete klasiku, snad vás potěší chystaný kousek The Ushers, jenž bude vycházet z klasiky Edgara Allana Poea. V hlavních rolích Dougray „málem jsem byl Wolverine“ Scott, Claire „málem jsem byla ve třetím Terminátorovi“ Forlani. Režie se ujme Stephen Kay a celé to bude ve 3D. A poslední hororový kousek si pro nás možná chystá Bruce Willis, jenž by se podle promo plakátu mohl objevit v hororu Grimm. Gilliamova Kletba bratří Grimmů ukázala, že slavní pohádkáři mohou tomuhle žánru nabídnout hodně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace