Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Animální randění


ikona
Mr. Hlad
kevin james
 

V současné době se o pozici komediálních jedniček perou hned dvě frakce. Zbytky Frat Packu – Ben Stiller, Owen Wilson, Vince Vaughn, Will Ferrell a pár dalších – se snaží udržet si své pozice proti dotírajícímu gangu Judda Apatowa – jmenovitě by šlo o Setha Rogena, Billa Hadera, Jonaha Hilla nebo Jasona Segela. Letošní jaro však ukázalo, že do boje hodlá zasáhnout ještě někdo.

Policajt ze sámošky Kevina Jamese byl překvapivý hit a prakticky ze dne na den udělal z hlavního představitele komediální hvězdu, se kterou se musí počítat. Co na tom, že film je přinejlepším průměrný a poměrně pitomý. Někdo takovéhle komedie točit musí. A Jamesova novinka jiná nebude. Ve filmu The Zookeeper si zahraje ošetřovatele zvířat, který je sice sympaťák, ale tak nějak se mu nedaří, když dojde na komunikaci s opačným pohlavím. A jelikož slony, orangutany a tučňáky nebaví sledovat jeho marné snažení, rozhodnou se naučit ho, jak se to dělá. Šance, že The Zookeeper bude totální a nevtipná hovadina, je poměrně veliká, ale Rosario Dawson v hlavní ženské roli je dobrým důvodem proč věřit, že se to povede. Za kamerou bude sedět navíc sandlerovský veterán Frank Coraci, tak snad to nedopadne úplně zle. Ale z toho tématu mrazí, to jako jo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace