Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 19/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Co se vdala, moc jsme o ní neslyšeli, ale nejspíš to nikomu moc nevadí. Katie Holmes zmizela z filmového světa a nikomu příliš nechybí, ale chystá návrat a pomoci by jí s ním měl Guillermo del Toro. V jím produkovaném hororu Don`t Be Afraid of the Dark se bude muset vypořádat nejen s rolí nevlastní matky hlavní hrdinky, ale především s faktem, že dům, ve kterém žije, má i pár dalších obyvatel. Režie byla svěřena chlapíkovi jménem Troy Nixey, jehož krátký film Latchkey`s Lament se del Torovi líbil. A líbil se mu nejspíš i tříminutový hororový kraťas Mama, v němž se dvě dívky musí vypořádat s duchem své matky. Režisérské duo zodpovědné za tenhle pidihoror Andy a Barbara Muschietti teď dostane na starost i celovečerní verzi.

To u Willa Ferrella bude o něco veseleji. V komedii Davida Dobkina (Nesvatbovi) si zahraje chlapíka, jenž se přihlásí do sousedské hlídky a zjistí, že lidé bydlící v jeho blízkosti jsou součástí hodně velkého spiknutí. Rachel Weisz v něm sice nebude, ale svých problémů bude mít také dost. V dramatu The Whistle Blower se objeví jako policistka, která má na starosti udržování klidu v poválečné Bosně a tady zjistí, že pár lidí ze Spojených národů je zapleteno do obchodování s lidmi. Politicky špionážní Nepohodlný jí vynesl Oscara, tak uvidíme, jak se jí zadaří tady.

A teď něco pro drsňáky. Fandíte Drákulovi? Pokud ano, možná vás potěší (ale dost možná i naštve), že režisér nového Pátku třináctého a Cesty bojovníka Marcus Nispel hodlá natočit film o tom, co se dělo v Anglii, když do ní připlula Drákulova loď i s krvežíznivým hrabětem na palubě. Jestliže máte raději herecké filmy, můžete se začít těšit na nový psychologický thriller Johna Currana Stone. V něm by si Robert De Niro měl zahrát chlapíka, jenž má rozhodnout o případné podmínce či trestu pro usvědčeného žháře Edwarda Nortona. Norton má však hezkou mladou ženu, která se rozhodne manželovi pomoci.

A cenu za nejblbější nápad týdne dostává Idris Elba. Nic proti němu, je to sympaťák, drsňáky umí a charisma také nepostrádá, ale neskromně se nebojí pasovat do role ideálního představitele Jamese Bonda. Prý umí chlastat a flirtovat zároveň a je to Brit. Bohužel je to ale i černoch. Naštěstí je mu poměrně jasné, že povolení zabíjet nedostane. Rapper P. Daddy to nepochopil do dneška.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace