Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsy, comicsy a zase comicsy


ikona
Mr. Hlad
deadpoolgreen lanternmarvelwolverine
 

Jsou všude a ještě nějakou dobu budou. Wolverine i přes průšvih s verzí, která unikla na internet, solidně vydělává a Hugh Jackman už začal chystat oficiálně dvojku. Kdo si v kině počkal do konce titulků, ten ví, že se podíváme do Japonska. Příběhy ze země vycházejícího slunce jsou považovány za to nejlepší z Wolverineova světa, takže je snad na co se těšit.

To Ryan Reynolds, jenž se vedle Jackmana objevil jako Deadpool, se už také začíná chystat na svoji sólovku. O té se mluví už hodně dlouho její existence v podstatě závisela na úspěchu Wolverina. A jelikož se zadařilo, ukecaný zabiják si může pomalu začít brousit meče. Film by se měl podle tvůrců vrátit ke kořenům téhle postavy a i když po shlédnutí Wolverinea bude mít člověk ohledně Deadpoola poměrně dost jasno, scénáristé to určitě nějak vymyslí.

A co se kutí u konkurence? Green Lantern pochopitelně. A pořád nemá herce. Roli postupně odmítli Chris Pine, Ryan Gosling i Casey Affleck a Brian Austin Green nejspíš šanci nemá. Producenti by teď v hlavní roli rádi viděli Bradleyho Coopera, jenž se v létě objeví v Pařbě ve Vegas, zahrál si v Půlnočním vlaku a seriálovém Aliasu. Osobně tomuhle sympaťákovi fandím, ale je poměrně patrné, že tvůrci Green Lanterna nemají po kom sáhnout.

No a co nakonec? Co třeba 3D? U Marvelu s ním počítají, ale prý si ještě pár let počkáme, až se jím vybaví další kina a stane se standardem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace