Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Stiller je na odpis


ikona
Mr. Hlad
ben stiller
 

Některé filmové projekty mají hodně dlouhý život. Ben Stiller si sice už pár let drží pozici elitního komika, který si může vybírat bez ohledu na rozpočet i téma a čas od času se může podívat i za kameru, ale některé filmy zkrátka chce dotáhnout do konce za každou cenu. A když to nejde hned, je ochotný si počkat. Ono to totiž s troškou štěstí vždycky nějak dopadne.

Sci-fi komedii Used Guys už chystal před pár lety, ale teprve teď se zdá, že se s filmem začíná konečně něco dít. Děj se má odehrávat v budoucnosti, kdy světu vládnou ženy, jež si vyrábějí kvůli svým tělesným potřebám mužské klony. I ty však stárnou a klon s tváří Bena Stillera náhle zjišťuje, že jeho místo by měl zabrat mladší a výkonnější model. A to se mu pochopitelně nelíbí. Když u Foxů film chystali před třemi lety, za kamerou měl stát Jay Roach a do druhé hlavní role se počítalo s Jimem Carreym. Rozpočet však přesáhl únosnou mez a pánové měli utrum. V aktuální verzi se počítá s romantičtější linkou a role Stillerovy majitelky byla nabídnuta Reese Witherspoon. Režie by se měli ujmout tvůrci Malé Miss Sunshine Valerie Faris a Jonathan Dayton. Zdá se tedy, že Used Guys nakonec budou o něco méně komediální, o něco více romantičtí a těžko říct, jestli i o něco více zajímavější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace