Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Willis nehodlá vyměknout


ikona
Mr. Hlad
bruce willis
 

Ačkoliv má už Bruce Willis padesátku za sebou, ve čtvrté Smrtonosné pasti ukázal, že i v tomhle věku může člověk hláškovat, střílet záporáky a bojovat se stíhačkou. Ještě letos by se měl objevit v akční sci-fi Surrogates a v lednu se chystá premiéra buddy movie Couple of Dicks, ale zdá se, že Willis si hodlá před důchodem udělat větší zásobu akčních filmů.

Zatím o nich není nic moc známo, ale i tak se na ně podíváme trošku podrobněji. První kousek, ve kterém by se mohl objevit, bude thriller Inventory, v němž by si měl zahrát detektiva, jenž je na stopě nebezpečného vraha. V mafiánském dramatu podle skutečné události Scarpa si zase brousí roli na chlapíka, kterému nestačilo teplé místečko v jedné z nejvlivnějších gangsterských rodin New Yorku a rozhodl se práskat pro FBI. Režie by se měl ujmout Antoine Fuqua. Nejčerstvější novinkou je však adaptace comicsu Red. Jeho hrdinou je bývalý tajný agent, který dělal pro CIA špinavou práci. Teď ale jeho důchod naruší nový ředitel celé organizace a banda high-tech zabijáků. Zkrátka bude z čeho vybírat a to je ve vzduchu ještě adaptace hry Kane & Lynch a fanoušci seriálového A-Teamu by Willise rádi viděli v hlavní roli. Každopádně vybírat je z čeho.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace