Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velká hvězdná přesdržkovaná


ikona
Mr. Hlad
christian balemark wahlberg
 

V poslední době to je v kině samá mlátička. Mickey Rourke dostal za Wreslera téměř Oscara, Rocky Balboa byl velkým návratem nejen legendární filmové postavy ale i samotného Sylvestera Stallonea, v Nikdy to nevzdávej si zase až překvapivě zábavně dávala po tlamě dospívající mládež a příští týden se v amerických kinech bude rvát Channing Tatum v dramatu Život je boj. V současném Hollywoodu ta agresivita prostě bují.

Tvůrci dlouho chystaného boxerského dramatu The Fighter se ale ne a ne odhodlat k první ráně. Příběh by se měl točit okolo dvou zcela odlišných bratrů - boxerů, z nichž ten starší není úplný beránek a občas provede nějaké to svinstvo. Jednou se ale dostane do vězení a po návratu na svobodu se rozhodne sekat dobrotu a pomoci mladšímu bráchovi s jeho boxerskou kariérou. Okolo projektu se hodně dlouho motal Darren Aronofsky, ale nakonec se do ringu vydal s Mickey Rourkem. Na pozici režiséra ho teď nahradil hollywoodský zlý hoch David O. Russell (Tři králové) a k Marku Wahlbergovi, jenž je u The Fighter od začátku, si sehnal další hvězdu. Aronofsky měl původně v plánu Matta Damona nebo Brada Pitta, nakonec se role staršího bratra zhostí jeden nejžádanějších herců současnosti Christian Bale (tím nejžádanějším je Zac Efron, ale ten by po dvou kolech v ringu s Wahlbergem asi přišel o hodně fanynek). Každopádně i přes změny na postu režiséra vypadá The Fighter pořád zatraceně zajímavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace