Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Frankenstein trochu jinak


ikona
Mr. Hlad
comics
 

A zase comics. Naštěstí zase trošku jinak. Superhrdinové jsou rozebraní, a tak musí v Hollywoodu chtě nechtě hledat zajímavé comicsové látky i jinde. Pár jich ale ještě zbylo. Před pár dny jsme psali o akční záležitosti 2 Guns a teď se podíváme na stylovou noir věc s velmi neobvyklým hrdinou, jenž musí řešit velmi neobvyklé případy. A rvát se s velmi neobvyklými protivníky.

I, Frankenstein si bere ze slavného románu Marry Shelley v podstatě jen hlavní postavu, jejíž příběh přesouvá do současnosti a přihazuje akci. A podle všeho hodně akce. Legendární monstrum se tu setkává s dalšími literárními hrdiny, jako byl například Drákula, Neviditelný muž nebo Zvoník z katedrály Notre Dame. Vypadá to zkrátka trošku jako pokračování Van Helsinga bez Van Helsinga říznuté Hellboyem. O filmovou adaptaci by se měli postarat Kevin Grevioux, jenž napsal scénář k prvnímu Underworldu, a Patrick Tatopoulos, jenž zase poslední Underworld natočil. Tihle dva naznačují, že I, Frankenstein bude nejspíš béčko, ale třeba to dopadne dobře. Potenciál by tu bezpochyby byl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace