Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables nestačí!


ikona
Mr. Hlad
jean-claude van dammesteven seagal
 

I když se Sylvester Stallone snažil, nepodařilo se mu do The Expendables sehnat úplně všechny hvězdy. Jean Claude Van Damme odmítl a se Stevenem Seagalem se podle všeho zatím také nepočítá. Možná, že na nějaké dobře utajené cameo nakonec dojde, ale oficiálně zatím venku nic není. Každopádně tihle dva bijci, kteří už nedostali deset let dobrou akční roli, se rozhodli zkusit to na vlastní triko. Nově založená produkční společnost Flagship Films totiž oznámila, že jejím prvním filmem bude akční záležitost jménem Weapon. A právě v ní by se Seagal a Van Damme měli sejít společně.

Obtloustlý aikidista by si zahrál Jacka Conwaye, jenž umí střílet ze všeho, co má kohoutek, a s Van Dammem se počítá pro roli Dereka Chase, který dokáže člověku pochroumat obličej nožem jako nikdo na světě. Conway a Chase mají být nejlepší zabijáci na světě, kteří však o sobě neví, okolnosti je však donutí spolupracovat a spojit síly proti nebezpečnému drogovému kartelu. Natáčení Weapon by mělo začít v létě, ale na jméno režiséra si ještě chvilku počkáme. Každopádně je fajn, že i zbylé akční ikony chtějí udělat fanouškům radost, avšak spolupráce Van Dammea a Seagala pořád do značné míry smrdí béčkovostí v tom špatném slova smyslu. Ale v Flagship Films donutí Stevena zhubnout a na režii si najdou nějakého šikulu a nakonec tu budeme mít místo jedné vzpomínky na zlaté akční časy dvě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace