Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná comicsová zbraň


ikona
Mr. Hlad
comics
 

Comicsy jsou všude. Člověk ani nemůže otevřít lednici, aniž by na něj nevyskočil Wolverine. Cesta do hospody se stává životu nebezpečnou, protože Temný rytíř číhá všude a před Spider-Manem není úniku. Ne všechny comicsy jsou však o lidech, kteří v kostýmu jezevce chrání bezbranné. Některé jsou jednodušší, ale vlastně i zajímavější. Třeba jako 2 Guns, které píše autor oceňovaného seriálu Brotherhood Blake Masters.

Hrdiny 2 Guns jsou agent DEA a důstojník námořní vyšetřovací služby, kteří se rozhodnou okrást mafii o nějaké peníze. Konkrétně o padesát milionů dolarů. Brzy ale zjistí, že těch padesát milionů patří CIA a teď jim jde po krku doslova každý. 2 Guns se údajně nese ve stylu akčních buddy movies osmdesátých let a tvůrci comicsu se hodně inspirovali u filmů jako Smrtonosná zbraň nebo 48 hodin. A popravdě něco takového v současnosti v kinech zatraceně chybí a je poměrně jedno, jestli dva hláškující a střílející zástupci zákona pocházejí z hlavy Shanea Blacka nebo nějakého comicsového scénáristy. Takže rychle sem s tím!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace