Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Terminátorovi troška erotiky


ikona
Mr. Hlad
mcgterminatorterminátor 4
 

McG brzy vrhne do kin jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku Terminátor 4 a ať už to dopadne jakkoliv, je jasné, že o jeho osobu bude od léta podstatně větší zájem než doteď. Zkrátka už si může vybírat nové projekty. Nedávno jsme psali o tom, že by si rád natočil osobitou verzi 20 000 mil pod mořem a rád by v roli kapitána Nemá viděl Willa Smithe, ale zdá se, že kdyby mu štěstí nepřálo, je připravený začít dělat i na něčem menším. Ale zase podstatně divnějším.

Jedná totiž o tom, že by se ujal režie adaptace broadwayského muzikálu Spring Awakening. Ten se odehrává v devatenáctém století v Německu a vypráví o skupině dospívajících přátel, kteří začínají objevovat svou sexualitu a zpívají mimo jiné i o znásilňování, sebevraždách nebo onanii. Zkrátka je to látka, kterou bychom čekali spíše u debutujícího režiséra, jenž by na sebe rád upozornil, než u etablovaného klipaře, od něhož všichni chtějí vidět filmy s rozpočtem minimálně sto dvacet milionů dolarů. Na druhou stranu divadelní verze získala několik cen Tony a jestli McG hodlá světu dokázat, že není jen zlým komerčním režisérem, ale především umělcem, tahle adaptace by mu to měla zatraceně usnadnit. Otázka je, jestli má zapotřebí takhle blbnout. A nebo jestli nejde jen o pitomou kachnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace