Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Napoleon Pacino přichází


ikona
Mr. Hlad
al pacino
 

Na světě se nejspíš nenajde člověk, který by dokázal ve společnosti nahlas říct, že Al Pacino je špatný herec. I kdyby už do konce života tenhle „Kmotr“ natočil jen samé hovadiny, o status filmové legendy nepřijde. Jeho 88 minut a Righteous Kill sice byly komerční propadáky a kritici na tyhle filmy také příliš chvály nepěli, ale sakra… pořád je to Al Pacino a když dostane trošku prostoru, umí zahrát jako Bůh.

V přípravě má pár jistot v podobě životopisu Salvadora Dalího nebo Shakespearova Krále Leara, ale ve svém diáři si udělal místo ještě na jednou slavnou osobnost. V adaptaci dětské knížky Betsy and the Emperor si zahraje Napoleona Bonaparta, který se po porážce u Waterloo ve svém nedobrovolném exilu seznámí s dospívající dívkou hodně zapálenou pro dobrodružství. Klasický oscarově-pozitivní životopis nás tedy nejspíš nečeká. Režie se ujme John Curran (Barevný závoj) a Pacino teď nejspíš doufá, že si konečně po delší době zase připíše u diváků i u kritiků kladný bod.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace