Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruckheimer si podá Taliban


ikona
Mr. Hlad
jerry bruckheimer
 

Král akčních filmů Jerry Bruckheimer možná přišel o svého zlatého hocha Michaela Baye, ale to mu ani v nejmenším nebrání v tom, aby čas od času nerozpoutal v kině nějakou tu malou válku. Teď se hodlá vydat s pomocí Disneyho do Afganistanu a pořádně to tu natřít Talibanu. Pořídil si totiž práva na chystanou knihu Douga Stantona Horse Soldiers. Ta sice bude vycházet ze skutečných událostí, ale pro Bruckheimerovu továrnu na akci by to neměl být problém.

Děj se odehrává těsně po jedenáctém září a vypráví příběh skupiny elitních vojáků a agentů CIA, kteří se tajně vydali do Afganistanu na koních a s pomocí místních domorodců dobyli město Mazar-i-Sharif, uplatili tamní náčelníky a připravili podmínky pro americkou invazi. Mezi speciální jednotky se Jerry Bruckheimer podíval už s Ridley Scottem v Černý jestřáb sestřelen a dopadlo to nadmíru dobře, takže pokud si teď vybere nějakého schopného režiséra (ne Mika Newella) a Disney mu dá dost peněz, můžeme se nejspíš těšit na hodně dobrou válečně-thrillerovou podívanou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace