Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Schumacher dealuje drogy


ikona
Mr. Hlad
joel schumacherkiefer sutherland
 

O Joelu Schumacherovi už jsme chvilku neslyšeli, ale jeho pověst ho nejspíš přežije. Jakmile má k dispozici obří rozpočet a herecké hvězdy, šance, že film nebude stát za nic, je poměrně dost veliká. Když ale dostane jen pár milionů a před kamerou prohání někoho neznámého, výsledek může stát za to. Prostě a jednoduše na jedné straně máme Batmana a Robina a prosti nim stojí například 8 mm nebo Telefonní budka. Kdy se objeví jeho upíří akce Town Creek se sice zatím neví, ale Schumacher už teď začíná pracovat na novém projektu.

Ten se bude jmenovat Twelve a nejspíš v něm nebude nic velkého vybuchovat a ani nás nečeká comicsový hrdina, jehož kostým by měl bradavky, takže výsledek by nemusel být úplně špatný. Příběh se bude točit okolo mladíka, kterého vyrazí ze školy a z něho se stane poměrně úspěšný drogový dealer, jehož život je plný mejdanů, sexu a nulové zodpovědnosti. Když ale jeho bratrance zastřelí kdesi v Harlemu a jeho nejlepší kamarád skončí za mřížemi, začne mu docházet, že si možná vybral špatné povolání. Vedle mladé herecké generace v podobě Chace Crawforda, Roryho Culkina nebo Emmy Roberts se objeví třeba i Ellen Barkin, 50 Cent nebo Kiefer Sutherland. Poslední číselný film Joela Schumachera Číslo 23 dopadl strašlivě, tak snad mu to se sudými čísly půjde lépe než s lichými.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace