Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 14/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Dneska začneme u comicsů. Josh Brolin, Megan Fox a John Malkovich získali v Jonah Hex parťáky, jimiž budou Will Arnett a Michael Shannon. Ten první si výjimečně zahraje seriózní roli Hexova kámoše a druhý zmíněný bude provozovat jakési bizarní gladiátorské hry. To Paul Bettany spojí podruhé síly s režisérem Scottem Stewartem (na jejich Legion si ještě chvilku počkáme) a v Priest si to rozdá s bandou naštvaných upírů. Před pár měsíci si tu samou roli měl zahrát Gerard Butler a i když je Bettany zajímavá volba, v akčním hororu si ho jen tak představit nedovedu. A když jsme u těch nečekaných žánrů, Judd Appatow také chystá horor. Bude se jmenovat House of Joel a děj bude vyprávět o tom, co se stane, když se vrah rozhodne navštívit dům plný obyčejných chlapíků, co znají zločin jen z televize. Hlavní roli si zahraje Bill Hader.

A teď něco vážnějšího. Kevin Spacey bude produkovat a hrát hlavní roli v dramatu Father of Invention o egoistickém miliardáři, který vinou špatné investice přijde o všechno a po návratu z vězení zjišťuje, že musí začít znovu. Scénář a režii má na starosti Trent Cooper zodpovědný za zlo jménem Larry – inspektor hygienické stanice. Na vážnou roli se chystá i Steve Carrel, jenž bude v Dumped zásadně přemýšlet o svém životě po tom, co se jeho manželka rozhodne pro rozvod. A v neposlední řadě tu je Matthew McConaughey, kterého nejspíš přestalo bavit hrát ve filmech jen kvůli tomu, aby si v nich mohl sundat tričko. V dramatu The Lincoln Lawyer se objeví coby právník, jenž zjistí, že jeho současný klient má něco společného s vraždou, kterou řešil ve svém předchozím případu.

A jedeme dál. Emily Browning, která si zahrála třeba v Řadě nešťastných příhod, nahradí Amandu Seyfried v šílenosti Zacka Snydera Sucker Punch. A určitě všechny zajímá, co dělá nejtvrdší rapper na světě Ice Cube. No točí další komedii. Tentokrát se jmenuje Ride Along a hlavním hrdinou bude superdrsný policajt, jenž se rozhodne pořádně si proklepnout a ozkoušet potenciálního manžela své sestry. Bělocha. A nějaká perlička na závěr? Co třeba muzikál Na Hromnice o den více? Ať už si o zhudebněné komediální klasice myslíte cokoliv, rozhodně to nemůže dopadnout šíleněji než Spider-Man.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace