Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wright, Pegg, Frost a konec světa


ikona
Mr. Hlad
simon pegg
 

Proč se to snažit tajit, bandu okolo režiséra Edgara Wrighta máme hodně rádi. Ten chlapík jednoduše umí. V Soumraku mrtvých zvládl výtečně zkombinovat horor, komedii i téma dospívání, v Jednotce příliš rychlého nasazení se zase předvedl s akčními scénami, za něž by se nemusel stydět ani Michael Bay, a Simon Pegg s Nickem Frostem jsou prostě sympaťáci, kterým to na plátně společně funguje jedna báseň. Teď má ale každý práce nad hlavu a na závěrečnou část jejich plánované trilogie Blood and the Ice Cream si nejspíš ještě chvilku počkáme. Možná ale ne zas až tak dlouho.

Simon Pegg totiž přiznal, že Edgar Wright, jenž teď pracuje na osobité comicsovce Scott Pilgrim vs. The World, by mohl na podzim začít natáčet film s názvem The World`s End. Název naznačuje hodně explozí, ale podle Pegga by mělo jít ve filmu spíš o to, co se s člověkem stane, když má na krku čtyřicítku. Každopádně nějaké psychologické kecy asi čekat nemusíme a bylo by hodně velké překvapení, kdyby si Wright nepřivezl na natáčení pár litrů umělé krve. Každopádně ať už bude The World`s End o čemkoliv, rozhodně se těšíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace