Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 13/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Tak nejdříve vážné filmy. Anthony Hopkins už dlouho chystá film, v němž by se mohl objevit jako Ernest Hemmingway. Možná se mu to povede v Hemingway & Fuentes, kde by se měl v režii Andyho Garcii přátelit s kubánským rybářem. Kamarádí se i s Woody Allenem, který si do své novinky krom něho přizval i Joshe Brolina, Antonio Banderase, Naomi Watts, Freidu Pinto a teď čerstvě i Nicole Kidman. Takovéhle obsazení k dispozici neměl už opravdu dlouho. To Giovanni Ribbisi má jiné starosti, protože bude muset vyrazit po stopách svého novinářského kolegy Johnnyho Deppa v The Rum Diary. Cestou potká třeba Aarona Eckharta nebo Amber Heard

Po delší době o sobě dává vědět i Orlando Bloom, jenž si zahraje šerifa malého městečka, do něhož dorazí tajemný cizinec a s ním spousta problémů. Main Street se bude natáčet podle scénáře nedávno zesnulého Hortona Footea, jenž dostal Oscara za klasiku Jako zabít ptáčka. V Dead of Night se ptáčci zabíjet nebudou, ale mrtvoly nás určitě čekají. Hlavní roli v adaptaci comicsu Dylan Dog má už dlouho zajištěnou Brandon Routh, teď se ale ví, kdo mu půjde po krku. Krále upírů si zahraje Taye Diggs. V režii Kevina Munroe se dále objeví Sam Huntington (Fanboys) a Anita Briem (Cesta do středu Země). Volno ale čeká na Amandu Seyfried, která musela vycouvat z hlavní role šílenosti Zacka Snydera Sucker Punch.

A teď už jen drby a nic neříkající informace. Judd Appatow se svěřil, že by rád natočil animovaný film. Jeho filmy vydělávají nekřesťanské peníze, kritici je milují, tak proč ne? Žvaltajících zvířátek bychom se u něj dočkat nemuseli. Scénář už má v šuplíků pár let připravený. Mark Millar, autor comicsového Wanted a chystaného Kick-Ass, hodlá již podruhé spojit síly s režisérem druhého zmíněného filmu Matthew Vaughnem a to v adaptaci comicsu American Jesus, v němž se Ježíš objeví v současnosti a rozhodne se konečně vypořádat se Antikristem. Katolíci se už teď určitě těší. A jako poslední vám přinášíme nejnovější drby ohledně záporáka ze čtvrtého Spider-Mana. Ve hře je údajně Carnage a Electro.

Příště se určitě objeví zprávy o nějakých dalších.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace