Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Western žije! A John Wayne taky!


ikona
Mr. Hlad
coens
 

Ethan a Joel Coenovi si už během své kariéry vyzkoušeli skoro všechny žánry. Od gangsterky po romantickou komedii. Díky Tahle země není pro starý si navíc na příštích pár let zajistili jak publicitu, tak bezproblémový přísun peněz pro jejich další projekty a i když se v létě objeví v kinech jejich levná nezávislárna A Serious Man, už si nejspíš vybrali další film. A bude to tak trošku návrat k jejich oscarovému úspěchu. Tahle země není pro starý měla bez debat hodně westernové atmosféry, ale True Grit bude přímo westernem jako takovým.

Půjde totiž o remake filmu z roku 1969, za nějž John Wayne dostal Oscara. Film, který je u nás známý pod názvem Maršál, je příběhem stárnoucího muže zákona, čtrnáctileté dívky a texaského rangera. Tahle nesourodá trojice se společně vydává hluboko do indiánského území, aby našla nebezpečného vraha. Coeni se nejspíš budou pokoušet navázat na Wayneův úspěch, ale westerny momentálně příliš v kurzu nejsou. Produkovat bude Scott Rudin, jenž s režisérskou dvojicí pracoval už na Tahle země není pro starý. Teď jen najít někoho, kdo nebude Wayneovi dělat ostudu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace