Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

G.I. Joe v Bílém domě


ikona
Mr. Hlad
dennis quaid
 

V loňském roce se nepodařilo Oliveru „než jsem začal točit blbosti, říkali mi Svědomí Ameriky“ Stoneovi uspět s životopisem tehdy končícího prezidenta George Bushe a už to vypadá, že se podíváme na zoubek dalšímu bývalému šéfovi USA. Scénárista Peter Morgan se totiž hodlá vrátit ke své sérii o bývalém britském premiérovi Tonym Blairovi. Toho si v Morganově televizním The Deal a oscarové Královně zahrál Michael Sheen, jemuž se evidentně v politických filmech líbí a teď si ho můžete v kině vychutnat v Duelu Frost/Nixon.

Pro roli britského expředsedy vlády se s ním počítá i v The Special Relationship. Děj třetího dílu politické trilogie se bude odehrávat v době, kdy Bill Clinton měl aférku s Monicou Lewinskou a zaměří se na vztah Blaira s Clintonem samotným i s jeho následovníkem Georgem Bushem. Nejslavnějšího prezidentského záletníka si zahraje Dennis Quaid, jenž na poslední chvíli nahradil Russella Crowea, a v roli Hilary se objeví Julianne Moore. Nepočítá se ale s návratem režiséra předchozích dvou filmů Stephena Frearse, protože Peter Morgan si tentokrát hodlá vyzkoušet i režii. Uvidíme, jestli z toho budou zase nějací Oscaři.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace