Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 12/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
 

Dneska začneme trošku romanticky a komediálně. V zatím nepojmenované hvězdně obsazené komedii Adama Sandlera se vedle Chrise Rocka, Kevina Jamese, Davida Spadea a Roba Schneidera objeví i Salma Hayek. Zahraje si tu Sandlerovu manželku. Ten hajzlík má kliku. Dále tu máme komediální líbánky s dcerou chorvatského mafiána s názvem You May Not Kiss the Bride. V hlavních rolích se objeví Vinnie Jones, Mena Suvari, Tia Carrere a a Boratův kámoš Ken Daviatian. Jiné problémy bude nejspíš řešit Justin Long ve filmu Going to Distance, když začne uvažovat, jestli jeho vztah na dálku má nějakou budoucnost.

O dost vážnější věci bude řešit Ben Stiller, jenž si zahraje v nové intošárně Noaha Baumbacha Greenberg, kde se bude řešit krize středního věku a hledání nové lásky. Emily Blunt a Anthony Hopkins se zase objeví v dramatu scénáristy Dannyho parťáků Teda Griffina Shot the Messenger. Krom těch dvou tu budou zhrzené ženy, gambleři, psychoterapeuti a celé to nejspíš bude hodně zamotané. Jednodušší to bude u nového projektu Cure, který bude točit režisér nového Last House on the Left Dennis Illiadis. Hlavním hrdinou bude chlapík, jehož manželka byla poslána na experimentální léčbu a vrátila se poněkud pozměněná a nebezpečná.

A teď k něčemu jednoduššímu. Překvapivý loňský hit Cesta do středu Země dostane pokračování s názvem Mysterious Travels: The Lost Map of Treasure Island. Tvůrci slibují kombinaci Julese Vernea, Roberta L. Stevensona Gulliverových cest. Ve 3D pochopitelně. Pro tvrďáky tu máme nahlášenou změnu v The Expendables, kde Foresta Whitakera nahradí šišlavý raper 50 Cent a že v nové Bondovce by si hlavní ženskou roli mohly zahrát Jennifer Aniston nebo Freida Pinto z Milionáře z chatrče. Určitě se časem objeví dalších asi čtyřicet hereček, které mají k vysněné roli jen krůček. Fandové Stmívání zase možná budou mít radost z toho, že je šance, že jejich oblíbené dílo přijde na svět i jako anime.

A zakončíme to malinko smutně. Tento týden zemřela manželka Liama Neesona herečka Natasha Richardson, která se objevila například v Pasti na rodiče, Nell nebo v Krásné pokojské. Bylo jí pětačtyřicet a osudnou se jí stala nehoda při lyžování. Ron Silver, padouch z Time Copa a trenér z Aliho, podlehl ve svých dvaašedesáti letech rakovině.

Tak snad příští týden bude veselejší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace