Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Správní drsňáci hrají na city


ikona
Mr. Hlad
ben affleckkevin costner
 

No dobře, Ben Affleck drsňák není, ale Tommy Lee Jones a Kevin Costner jsou takoví frajeři, že v jejich společnosti by se část jejich chlapáctví měla bez problémů přesunout i na Afflecka. V chystaném dramatu The Company Men však bude tahle trojice stejně potřebovat spíše herectví než samotné charisma. Film se totiž bude věnovat tomu, co se stane zaměstnancům jedné velké firmy, když přijde razantní propouštění.

Tommy Lee Jones, jenž se v poslední době objevuje v hodně zajímavých filmech, si zahraje jednoho z majitelů firmy, pro něhož je snižování stavu zaměstnanců hodně nepříjemné, jelikož ví, že za většinu problémů může hrabivost jeho partnerů. Affleck tu zase bude řešit problémy s tím, že už mu na účet nechodí obří výplata a že si musí najít práci. A tady přichází Costner jako jeho pracovitý švagr, jenž se rozhodne mu dohodit kšeft. Na stavbě. The Company Men píše a nejspíš bude i režírovat jeden z producentů seriálové Pohotovosti John Wells a i když téma zní možná trošku fádně, rozhodně nabízí dostatek prostoru pro hodně zajímavé herecké výkony. Teď aby z filmu netekl patos horem dolem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace