Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

2x4=?


ikona
Mr. Hlad
evil deadsam raimispider-man 4
 

Doby, kdy každý ambicióznější film byl prezentován jako první díl už předem plánované trilogie, sice ještě nepominuly, ale Sam Raimi si nejspíš řekl, že ono „třikrát a dost“ v jeho případě neplatí. Ačkoliv Spider-Man 3 fanoušky hodně zklamal a ani zdaleka nedosáhl kvalit předchozích dvou dílů, vydělal hodně peněz. Teď Raimi oficiálně potvrdil, že pracuje na čtvrtém díle, avšak jen a pouze na něm, protože smlouva se dalších případných pokračování netýká. Nová trilogie nás tedy zatím nečeká a je dost možné, že Spider-Man 4 je pro Raimiho jen jednoduchý způsob, jak vydělat hodně peněz. Na co? Na další čtyřku, tentokrát na tu srdcovou.

Režisér totiž potvrdil, že se hned po další akci pavoučího muže hodlá vrátit k sérii Evil Dead. O čtyřce se mezi fanoušky mluví už hodně let a objevilo se mnoho „zaručených“ zpráv o ní i o případném remaku, v němž si údajně měli největšího frajera všech dob Ashleyho J. Williamse zahrát Jason Lee nebo Seann William Scott. Teď to tedy vypadá, že se Raimi konečně hodlá rozhoupat a vyslyšet přání svých fanoušků. Co na to Bruce Campbell se ale zatím neví, ale bez něj by to nebylo ono a Raimimu je tu určitě jasné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace